Έλενα Παπαρίζου στο The Voice
Instagram/ @helenapaparizouofficia
02|10|2022 15:35
SHARE
STILL SUMMER

Η Έλενα Παπαρίζου με μαύρο ολόσωμο μαγιό τρώει καρπούζι -Ο Οκτώβρης μοιάζει με Ιούλιος


Η Έλενα Παπαρίζου καλωσόρισε τον Οκτώβριο με μια καλοκαιρινή φωτογραφία, όπου ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό.

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» λέει το γνωστό τραγούδι και αν κρίνει κανείς από τις θερμοκρασίες που παρατηρούνται αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να έχει δίκιο. Απόδειξη και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τον καλό καιρό και να πάει για βουτιές.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό μπήκε στα 40: «Ποτέ μου δεν είχα θέμα με την ηλικία και δεν ντρέπομαι να την πω. Ίσα-ίσα αποδέχομαι όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου και με αγαπάω. Ως γυναίκα δέχομαι τις νεότερες γενιές, τις αγκαλιάζω, τις θαυμάζω, τις καμαρώνω. Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πως έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, είμαι γεμάτη και λέω μπορώ να ζήσω κι άλλα. Γιατί, όσο ωριμάζεις βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα και έχεις άλλες αξίες, θέτεις άλλες προτεραιότητες.

»[…]Η Έλενα τα βρήκε με τον εαυτό της μετά τα 30. Ναι, τότε “με βρήκα” και άρχισα να περνάω καλύτερα. Ανακάλυψα πολλά πράγματα που μέχρι τότε δεν γνώριζα για μένα. Όσο φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου είσαι πιο έτοιμη να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Όταν παίρνεις αγάπη αρχίζεις κι εσύ να φροντίζεις παραπάνω τους ανθρώπους που αγαπάς, τον σύντροφο σου, την οικογένεια, τους φίλους» είχε πει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

Τρώγοντας μια φέτα καρπούζι, η Έλενα Παπαρίζου φορά μαύρο ολόσωμο μαγιό και χαμογελά στον φακό. Από τη λεζάντας μας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε κάποιο ποτάμι, αν και δεν αναφέρει συγκεκριμένη τοποθεσία.

Δείτε την Έλενα Παπαρίζου με μαύρο ολόσωμο μαγιό:

SHARE