H Ελένη Δήμου
H Ελένη Δήμου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Ελένη Δήμου αγκαλιά με τον γιο της -Η φωτογραφία με αφορμή την γιορτή του


Μια φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο της δημοσίευσε στο Instagram η Ελένη Δήμου.

Ο γιος της, Αντώνης, είχε χθες την ονομαστική του εορτή και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram.

H Ελένη Δήμου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του, όπου τον αγκαλιάζει και στη λεζάντα του ποστ σημειώνει χαρακτηριστικά: «Να χαίρομαι το ωραιότερο δώρο της ζωής μου! Ο γιόκας μου γιορτάζει! Χρόνια σου πολλά, Αντώνη μου».

Περήφανή μητέρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, σε μια συγκινητική ανάρτηση, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της Άκη Γκολφίδη με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 32 χρόνια.

Μητέρα και γιος ποζάρουν αγαπημένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Η Ελένη Δήμου έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY για τον γιο της, Αντώνη: «Ο έρωτας καθόρισε και τα τραγούδια μου και την ζωή μου. Δεν ξέρω αν ο γιος μου με θαυμάζει. Ο γιος μου είναι σαν τον μπαμπά του, δεν λέει μπράβο, αλλά είναι εκεί και μάλλον θαυμάζει, αλλά δεν λέει πολλά, δεν έχει σιρόπια και μέλια. Ούτε ο σύζυγός μου». 

Σε μια άλλη συνέντευξή της, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δηλώσει για τον Αντώνη: «Ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Το ωραιότερο....τραγούδι μου. Το πιο χρυσό και πιο πλατινένιο τραγούδι μου. Ο γιος μου δεν συγκρίνεται με καμία επιτυχία. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα».

SHARE