Φωτογραφία: Instagram/ @foureira
Φωτογραφία: Instagram/ @foureira
08|07|2022 09:12
SHARE
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Η Ελένη Φουρέιρα με μπικίνι στην πισίνα -Δροσερή και hot μαζί


Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ανάρτηση άκρως καλοκαιρινή με ένα ειδυλλιακό τοπίο που όλοι θα ήθελαν να κοιτούν από κοντά.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη οι διακοπές έχουν για πολλούς ξεκινήσει, το ίδιο ισχύει και για την καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα.

Βέβαια, τι κι αν βρίσκεται στη Μύκονο για αναψυχή, η Ελένη Φουρέιρα έχει ανοίξει πολλές δουλειές, είτε αυτές συμπεριλαμβάνουν συναυλίες, είτε νέα μουσικά albums.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, προσπαθεί να απολαύσει τις μικρές χαρές και τα καταφέρνει. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και φαίνεται πως ένα μπάνιο και μια ηλιοθεραπεία στη πισίνα αρκούν για να την κάνουν χαρούμενη.

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media, μεταξύ αυτών οι φωτογραφίες από τα εξώφυλλα των albums της, φωτογραφίες επί σκηνής αλλά και φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση στην οποία βρίσκεται σε μια πισίνα στη Μύκονο, φοράει ένα μπικίνι με έντονα χρώματα και prints ενώ ποζάρει αμακιγιάριστη στην κάμερα.

Η τοποθεσία είναι μαγική μιας και έχει φόντο το απέραντο γαλάζιο και όπως θα δεις στο βίντεο η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τον ήλιο και τα αναζωογονητικά νερά της πισίνας.

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα να κολυμπάει στην πισίνα

SHARE