Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη
Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη -Τα γέλια επειδή φορούσαν φόρμες και οι δύο


Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν η Ελένη Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη.

Oι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τυχαία έξω από τα στούντιο του Mega λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή τους. Οπως διαπίστωσαν και οι δύο φορούσαν τις φόρμες τους, γεγονός που τις έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο προφίλ της στο Instagram. «Τα καλύτερα λέγονται όταν είσαι σε φόρμα! (όποιος δεν γελάσει με το χιούμορ μου δεν του ξανά μιλάω!)» σημείωσε με την σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία όπου είναι αγκαλιασμένες.

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη -Τα γέλια επειδή φορούσαν φόρμες και οι δύο

Οι δύο παρουσιάστριες, Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη, συναντήθηκαν τυχαία έξω από τα στούντιο τoυ Mega και γέλασαν με την καρδιά τους.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν και οι δύο στα προφίλ τους στο Instagram τις βλέπουμε να είναι αγκαλιασμένες και να φορούν τις φόρμες τους.

Σημειώνουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στις αρχές Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα: τις δύσκολες συνεργασίες, τους τοξικούς ανθρώπους της τηλεόρασης, την διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και τον μισογυνισμό.

SHARE