Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος
@elenimenegaki
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον πρωινό της καφέ στην Άνδρο μαζί με τον γιο της


Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, απολαμβάνουν τον καφέ τους στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα και πήγε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία της νέας της εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η ίδια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το γραφείο της στο κανάλι, ωστόσο οι συντελεστές της εκπομπής πίσω και μπροστά από τις κάμερες δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Και μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά ονόματα για την ομάδα που θα την πλαισιώνει, η Ελένη Μενεγάκη, όμως, δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια μπόρεσε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον πρωινό της καφέ στην αυλή του εξοχικού της μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο
@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα τζιν σορτσάκι, γυαλιά ηλίου και καπέλο φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον γιο της και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Ελένη Μενεγάκη- Άγγελος Λάτσιος
@elenimenegaki

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σχολίασε: «Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει, τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ! Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει!».

SHARE