Ελένη Πετρουλάκη
Ελένη Πετρουλάκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|04|2024 13:59
SHARE
MOTHER AND DAUGHTERS

Η Ελένη Πετρουλάκη με τις 17χρονες δίδυμες κόρες της σε βραδινή έξοδο


Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε μια εμφάνιση με τις δίδυμες κόρες της Δωροθέα και Μίλα.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ιλία Ίβιτς είναι από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι τους φέτος συμπλήρωσαν 23 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, τη 19χρονη Άννα Μαρία, τις 17χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 14χρονη Ηλιάνα.

Πρόσφατα, η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τη σχέση της με τις κόρες τους. «Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν, σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης. Από χίλια δυο κύματα περνάω. Ως πεθερά δε νομίζω ότι θα είμαι αυστηρή. Αν είναι καλός ο γαμπρός μου και φέρεται καλά στην κόρη μου, δε θέλω κάτι άλλο».

Η ίδια πρόσθεσε: «Ευτυχώς τα κορίτσια μου μιλάνε για τα προσωπικά τους. Ο Ήλια σαν μπαμπάς πετάει το μπαλάκι στη μαμά. Επειδή είναι κορίτσια, η σχέση μαμάς – κόρης είναι διαφορετική, δε θα κάτσουν να μιλήσουν στον μπαμπά τους για τα προσωπικά τους, σε καμία περίπτωση».

Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε μια κοινή βραδινή εμφάνιση με τις δίδυμες κόρες της, Δωροθέα και Μίλα Ίβιτς, σε νυχτερινό κέντρο.

Η Ελένη Πετρουλάκη φορούσε μια ολόσωμη φόρμα σε στιλ ‘70s, με halter-neck και wide-leg γραμμή, ενώ οι δίδυμες προτίμησαν φορέματα. Η μια μίνι και μονόχρωμο και η άλλη μάξι με ιδιαίτερο μοτίβο.

Δείτε την Ελένη Πετρουλάκη με τις δίδυμες κόρες της:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
SHARE