Φωτογραφία: Instagram/ @eleni_rantou
Φωτογραφία: Instagram/ @eleni_rantou
02|01|2024 14:44
SHARE
MOTHER AND DAUGHTER

Η Ελένη Ράντου βγήκε με την κόρη της, Νικολέττα -Μητέρα και κόρη διασκέδασαν με μαύρα φορέματα


Η Ελένη Ράντου διασκέδασε με την κόρη της σε νυχτερινό κέντρο στη διάρκεια των γιορτών.

Η 27χρονη Νικολέττα, κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει ακολουθήσει μεν καλλιτεχνική πορεία, αλλά έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά από τους γονείς της.

Η ίδια ακολουθεί μια αυτόνομη επαγγελματική πορεία στον εικαστικό χώρο, έχοντας σπουδάσει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και τον Μάιο του 2022 παρουσίασε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής.

Η Ελένη Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου επέλεξαν το κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η Ελένη Ράντου επέλεξε ένα μαύρο σατέν μίντι φόρεμα με ανάγλυφα πουά και το συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες και η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου επέλεξε ένα μαύρο μίνι ημιδιάφανο φόρεμα με λουλούδια, το οποίο συνδύασε με μωβ καλσόν.

Δείτε την Ελένη Ράντου με την κόρη της Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Ελένη Ράντου είχε αναφέρει σχετικά: «Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».

SHARE