Ελεονώρα Μελέτη μητέρα χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωτογραφία: nonoram/instagram
04|08|2022 08:23
SHARE
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη με εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό


Η Ελεονώρα Μελέτη απόλαυσε πρόσφατα ανέμελες στιγμές δίπλα στην πισίνα με ένα εντυπωσιακό μπλε ολόσωμο μαγιό.

Η διάσημη παρουσιάστρια δημοσίευσε στο story της στο Instagram ένα βίντεο όπου κρύβεται πίσω από ένα μωβ λουλούδι, πλησιάζοντας σταδιακά την κάμερα για να αποκαλύψει το όμορφο γαλάζιο μαγιό της με το ιδιαίτερο σχέδιο.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, υποστηρίζοντας με συνέπεια το natural look χωρίς μέικ-απ και παραμορφωτικά φίλτρα.

Συχνά στις λεζάντες των φωτογραφιών της επιδιώκει να στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα στα νέα κορίτσια, προωθώντας το body positivity και επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία αξία να αλλοιώνει κανείς την εικόνα του για μια φωτογραφία στα social media.

Το εντυπωσιακό μαγιό της έφερε την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου και ταίριαζε απίθανα με τα μαλλιά και το μαυρισμένο δέρμα της!

Δείτε την Ελεωνόρα Μελέτη με ολόσωμο μαγιό:

Έχει εξυμνηθεί πολλές φορές από τις θαυμάστριες της για την αυθεντικότητα της και για την απόφαση της να χρησιμοποιεί το δημόσιο βήμα της για να θίξει σημαντικά ζητήματα όπως η μητρότητα μέσα από μια ανθρώπινη οπτική με την οποία πολλές γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν.

SHARE