Έλντα Πανοπούλου
Η Έλντα Πανοπούλου/Φωτογραφία: Instagram-Elda Panopoulou
04|03|2020 10:39
SHARE
SHE DID IT

Η Έλντα Πανοπούλου αποκάλυψε πώς έχασε 32 κιλά -Αγνώριστη, στην Ελεωνόρα Μελέτη


Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από το «Ρετιρέ» και την αγαπήσαμε τόσο ως Χαρούλα όσο και για τους ρόλους της σε άλλες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές. Η Έλντα Πανοπούλου ήταν σχεδόν πάντα μια όμορφη plus size γυναίκα.

Σήμερα ωστόσο η ηθοποιός είναι αγνώριστη. Έχοντας χάσει σχεδόν 32 κιλά μέσα σε 3 χρόνια, η Έλντα Πανοπούλου είναι πιο fit από ποτέ. Στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, αποκάλυψε πώς κατάφερε να σημειώσει τόσο θεαματική αλλαγή.

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπτωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Σταμάτησα να φοράω το XL ανδρικό και μπήκα σε γυναικεία καταστήματα να βρω ρούχα της προκοπής να φορέσω. » ανέφερε η Έλντα Πανοπούλου.

Δείτε το βίντεο στο 42.40

SHARE