Η Έμα Τόμσον στην πρώτη της γυμνή σκηνή
Η Έμα Τόμσον/ Φωτογραφία: Shutterstock
ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ

Η Έμα Τόμσον έκανε την πρώτη γυμνή σκηνή στα 62 της -«Ήταν πρόκληση»


Η Έμα Τόμσον μίλησε για την πρώτη ολόγυμνη σκηνή της στον κινηματογράφο και είπε απλώς την αλήθεια.

Έχοντας ήδη μια μεγάλη καριέρα σε θέατρο και κινηματογράφο, η Έμα Τόμσον, μίλησε για τη νέα της ταινία «Good Luck to You Leo Grande», στο πάνελ του Cinema Café στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Sophie Hyde, όπου βλέπουμε την ιστορία μιας χήρας που προσλαμβάνει έναν εργάτη του σεξ, προκειμένου να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητα της. Συμπρωταγωνιστής είναι ο Daryl McCormack, με τον οποίο χρειάστηκε να δουλέψουν πολύ στενά, για να μπορέσουν να γυρίσουν την επικείμενη σκηνή.

«Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε σε αυτή την ταινία ήταν η απόλυτη ειλικρίνειά της» δήλωσε. «Μετά βέβαια είδα και την αναγκαιότητα να γίνει αυτή η ταινία. Για τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε για την ευχαρίστηση ή την ντροπή. Δεν είχα καταλάβει πόσο διψούσα για μία τέτοια ταινία, μέχρι που ήρθε στο δρόμο μου».

Στη συνέχεια η 62χρονη ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που δούλεψε με τον συμπρωταγωνιστή και την ίδια τη σκηνοθέτη προκειμένου να φύγει το δύσκολο μέρος του γυμνού. «Η Sophie, ο Daryl και εγώ γδυθήκαμε εντελώς και μιλήσαμε για τα σώματα μας, για τη σχέση μας με το σώμα μας, τα ζωγραφίσαμε, συζητήσαμε για τα πράγματα που βρίσκουμε δύσκολα, για αυτά που μας αρέσουν πάνω μας και περιγράψαμε ο ένας το σώμα του άλλου».

Φωτογραφία: AP Images

Η ίδια εξομολογήθηκε πως θεώρησε την συγκεκριμένη σκηνή ως μια μεγάλη πρόκληση, αφού το κοινό δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει αγύμναστα και απροετοίμαστα σώματα στην οθόνη, όπως είπε. Παρόλα αυτά πιστεύει πως είναι το καλύτερο timing, αφού σε νεότερη ηλικία δεν θα μπορούσε να το κάνει. «Είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι γυμνή στα 62 σου,» είπε μεταξύ άλλων.

Φωτογραφία: AP Images

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει στις τρομακτικές απαιτήσεις που έχει ο κόσμος απέναντι στις γυναίκες, όπως και ο κόσμος της υποκριτικής. Αυτό το πράγμα του να πρέπει να είσαι αδύνατη, ισχύει ακόμη όπως ίσχυε πάντα. Στην πραγματικότητα με κάποιο τρόπο πιστεύω πως είναι ακόμη χειρότερα τώρα, » δήλωσε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας παράλληλα πως το κοινό ακόμη δεν έχει εξοικειωθεί με την εικόνα μιας μεγαλύτερης γυναίκας με έναν μικρότερο άνδρα.

«Εάν οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να δουν μια ολόγυμνη 60άρα με έναν πολύ μικρότερο της άνδρα, τότε όλο αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε γενναίοι».

SHARE