Εύη Βατίδου
Εύη Βατίδου/Φωτογραφία: instagram
INSTAGRAM

Η Εύη Βατίδου με την κόρη και τον γιο της -Η οικογενειακή φωτογραφία για τις γιορτές


Χριστούγεννα με τα παιδιά της έκανε η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια: τον 22 ετών σήμερα Χρήστο και τη 19χρονη Μάιρα.

«Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας! Χρόνια πολλά» σημείωσε η Εύη Βατίδου στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τα παιδιά της, Χρήστο και Μάιρα.

Η Εύη Βατίδου με την κόρη και τον γιο της στο Instagram

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και την ονομαστική εορτή του γιου της, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τους τρεις τους από την έξοδό τους.

Και οι τρεις χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό με την Εύη Βατίδου να φοράει ένα κόκκινο φόρεμα.

Όπως όλες οι μαμάδες, έτσι κι εκείνη, έχει τρομερή αδυναμία στα δυο της παιδιά, τα οποία όπως έχει αποκαλύψει, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους, Αλέξη Κούγια, στη Νομική.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει σημειώσει για τον γάμο του με την Εύη Βατίδου: «Ξαναπαντρεύτηκα 51 ετών. Είχα πει πως στην εκκλησία θα πάω μόνο ερωτευμένος. Πιστεύω στον έρωτα και γι’ αυτό τον λόγο ήθελα να πάω στην εκκλησία ερωτευμένος. Γι’ αυτό και είμαι ευγνώμων στην πρώην σύζυγό μου, που μου προκάλεσε αυτό το συναίσθημα και τα παιδιά μου, είναι παιδιά έρωτος, δεν είναι παιδιά μιας… απλής σχέσης. Μείναμε επτά χρόνια μαζί, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν θέματα ηθικής, ποτέ δεν υπήρξαν θέματα συμφερόντων. Τουλάχιστον μέσα στον γάμο. Αργότερα υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρξουν. Μια αντιδικία 12 ετών πολύ έντονη με θέμα τη μισή περιουσία μου και των παιδιών μας την περιουσία».

SHARE