Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ σε δημόσια εμφάνιση
Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ /Φωτογραφία: ΑP Images
30|11|2019 14:02
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσιεύει φωτογραφία με την έφηβη κόρη της και η νονά της, Τζένιφερ Άνιστον, δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει μεγαλώσει


H φιλία της Τζένιφερ Άνιστον και της Κόρτνεϊ Κοξ γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό αλλά μεγάλωσε μακριά από αυτά.

Η σχέση που ενώνει τις δύο γυναίκες φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο βαθιά στο πέρασμα του χρόνου. Η Τζένιφερ δεν είναι μόνο επιστήθια φίλη της Κόρτνεϊ αλλά και νονά της κόρης της, Coco.

Η Κόρτνεϊ Κοξ με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, δημοσίευσε μια φωτογραφία που αποκαλύπτει τον λόγο που νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη στη ζωή: η κόρη της, Coco είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνη. «Μου μαθαίνει πολλά. Είμαστε φίλες και αγαπάμε η μία την άλλη» έχει δηλώσει η ηθοποιός για τη σχέση της με την Coco.

Η ηθοποιός και η 15χρονη κόρη της φωτογραφίζονται μαζί -πράγμα που δεν συνηθίζουν να κάνουν συχνά- και η Τζένιφερ Άνιστον, αδυνατώντας να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγάλωσε η παντοτινά «μικρή της Coco» έσπευσε να σχολιάσει με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία: «Coco! Πόσο γρήγορα μεγαλώνεις! Ή μήπως γίνομαι προστατευτική; Σε αγαπώ βαθιά!».

https://www.instagram.com/p/B5b3bb5jEMj/?utm_source=ig_embed
SHARE