Μαρέβα Μητσοτάκη
Φωτογραφία: SOOC
12|05|2024 13:36
SHARE
MOTHERS 'S DAY

Η φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη με τα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας


Τις ευχές της για τη Γιορτή της Μητέρας έστειλε σε όλες τις μητέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τα τρία παιδιά της, Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η σύζυγος του πρωθυπουργού έγραψε:«Ολόκληρος ο κόσμος μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!».

Μέσα σε λίγη ώρα, η ανάρτηση συγκέντρωσε likes και σχόλια με αντίστοιχες ευχές.

«Έχουμε μια σχέση πολύ μεγάλη. Βαθιά αγάπη, βαθιά εκτίμηση. Βαθύτατο θαυμασμό και σεβασμό του τι κάνει ο άλλος. Περνάμε καλά μαζί. Γελάμε μαζί πολύ. Τα παιδιά μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Μοιραζόμαστε τα βάρη όσο καλύτερα μπορούμε και ξεδιπλώνοντας το άλμπουμ των δικών μας προσωπικών αναμνήσεων, δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, νομίζω, από το άλμπουμ μιας οικογένειας η οποία στην πρώτη προτεραιότητα έχει τα παιδιά της. Δεν είμαστε εμείς μια συνηθισμένη οικογένεια, εκ των πραγμάτων. Είμαστε μια κανονική οικογένεια όμως. Με την έννοια ότι το νοιάξιμο του κάθε γονιού, πάνω και πέρα από όλα είναι το καλό των παιδιών του. Περάσαμε και τις δυσκολίες μας, μεγάλες δυσκολίες, βγήκαμε πιο δυνατοί», έχει αναφέρει στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύζυγό του.

Δείτε τη Μαρέβα Μητσοτάκη με τα παιδιά της:

SHARE