Νοσοκόμα σε πολυθρόνα
H εικόνα που συγκίνησε / Φωτογραφία: Facebook-Caty Nixon
18|10|2019 10:41
SHARE
VIRAL

Η φωτογραφία της νοσοκόμας που μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral -Συγκίνησε όλο το internet


Μια ανάρτηση στο facebook συγκίνησε τόσο πολύ τους χρήστες του διαδικτύου που απέσπασε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα 15 χιλιάδες σχόλια και 154 χιλιάδες like.

Mια εξαντλημένη νεαρή νοσοκόμα, η Caty Nixon, κάθεται σε μια δερμάτινη πολυθρόνα και κλαίει από την υπερκόπωση έχοντας ένα πιάτο φαγητό στα πόδια της.

Τη φωτογραφία τράβηξε η αδελφή της, Laura McIntyre, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Η ανάρτηση στο facebook έγινε viral, έχει 95 χιλιάδες κοινοποιήσεις και έγινε θέμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Good morning America» του ABC.

Το να δουλεύεις σε νοσοκομείο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι κάνουν πολύ σκληρή και δύσκολη δουλειά ενώ παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλούς ασθενείς.

Οι νοσοκόμοι μπορεί να μην είναι γιατροί, αλλά η δουλειά τους δεν είναι λιγότερο σημαντική. Αυτοί είναι που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς, πολύ περισσότερο κι από τους γιατρούς, καθώς τους φροντίζουν από την στιγμή που θα φτάσουν στο νοσοκομείο μέχρι να φύγουν από αυτό. Ο γιατρός θεραπεύει, αλλά η νοσοκόμα φροντίζει τον ασθενή. Χρειάζεται καλοσύνη και υπομονή.

Νοσοκόμα κλαίει
H φωτογραφία που τράβηξε η
Laura McIntyre

Αυτή η φωτογραφία της νοσοκόμας Caty Nixon τραβήχτηκε μετά από 53 σερί ώρες δουλειάς στο νοσοκομείο. Τέσσερις απανωτές βάρδιες χωρίς φαγητό.

Οπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία ευαισθητοποίησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Με το που κάθισε η νεαρή νοσοκόμα στην πολυθρόνα για να ξεκουραστεί και να φάει, ξέσπασε σε κλάματα από την υπερκόπωση.

Μόλις πριν από λίγες ώρες βρισκόταν σε μια αίθουσα τοκετού, όπου γεννήθηκε ένα μωρό νεκρό, εξήγησε η αδελφή της στην ανάρτηση στο Facebook.

Δείτε τη φωτογραφία:

SHARE