Γάτα και παππούς
O πιο γλυκός φύλακας/Φωτογραφία: french75vintage
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ

Γάτα δεν κάνει βήμα μακριά από τον παππού που νοσεί από καρκίνο


Η Kelly Nugent ταξίδεψε από το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη για να μείνει στον πατέρα της, ο οποίος έχει καρκίνο.

Πήρε μαζί της τις δύο γάτες της και έμεινε με τον πατέρα της για να τον φροντίζει. «Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος φίλος μου και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι εκεί μαζί του» δήλωσε η Kelly στην ιστοσελίδα The Dodo.

Προς έκπληξή της, ο ένας γάτος που ονομάζεται sweet potato (γλυκοπατάτα) ή αλλιώς «Tato» από την στιγμή που αντίκρυσε τον πατέρα της δεν έφυγε στιγμή μακριά του.

Ο υπέροχος γάτος έγινε η καλύτερη συντροφιά για τον ηλικιωμένο άνδρα και δεν απομακρύνεται στιγμή από το πλευρό του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο Instagram και το Tik Tok έχουν συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου.

O γάτος έχει αγαπήσει τον πατέρα της Kelly Nurgent και εκείνη σημειώνει ότι με κάποιο τρόπο έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο πατέρας της είναι άρρωστος. Δεν κάνει βήμα μακριά του και οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι!

«Είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να δεις, γιατί ξέρω ότι το γατάκι μπορεί να αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα μου και ότι τον χρειάζεται», πρόσθεσε η Kelly. «Έτσι μπήκε στο ρόλο της και είναι σαν να είπε,« Αυτή είναι η δουλειά μου τώρα. Θα σε βοηθήσω να σε θεραπεύσω. «Είναι σαν να ξέρει».

Αν και ο πατέρας της Kelly λατρεύει τα ζώα, προτιμά τα σκυλιά. Δεν είχε ποτέ γάτα και τις θεωρούσε ανεξάρτητες και όχι τόσο στοργικές. Αλλά η γλυκοπατάτα τον έκανε να αλλάξει γνώμη και πλέον λατρεύει τις γάτες.

«Μόλις φτάσαμε εκεί και η γλυκοπατάτα τον συνήθισε, ήταν τρελή για τον μπαμπά μου», είπε η Kelly. «Δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό του και κάνουν τα πάντα μαζί».

«Κάθε φορά που ο μπαμπάς μου ανοίγει τον υπολογιστή στο κρεβάτι ή στην πολυθρόνα, ο γλυκοπατάτας πηδά στο πληκτρολόγιο. Κάθε φορά που ο πατέρας μου κάθεται στο τραπέζι για να οργανώσει μερικά από τα χαρτιά του, ο γλυκοπατάτας κάθεται στα χαρτιά. Απλώς πρέπει να είναι πάντα κοντά του».

SHARE