Γιαγιά με γυαλιά και κόκκινο καπέλο
Η γιαγιά που έγινε viral/ Φωτογραφία: Alex Harvey/ Unsplash
09|11|2019 11:14
SHARE
GRANNY RULES

Η πολυμήχανη γιαγιά που έγινε viral -Ο τρόπος της για να προστατευτεί από το καυτό λάδι σκορπίζει χαμόγελα


Μια πολύ γλυκιά γιαγιά έγινε πρόσφατα viral, μάλλον χωρίς να το γνωρίζει και σκορπίζει γέλιο!

Η παρακάτω εξαιρετικά εφευρετική γιαγιά, λοιπόν, έχει βρει τον τρόπο να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει! Ο εγγονός της, δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Reddit και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Είναι απολαυστική!

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη αυτή κυρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις δικές μας γιαγιάδες, που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά.

Επίσης, έβρισκαν τους πιο εφευρετικούς τρόπους για να βρουν λύση σε όλα! Ακόμα θυμάμαι τον τρόπο που κατάφερνε η δική μου γιαγιά να χωρέσει σε μια μόνο κούτα, προμήθειες για έναν μήνα.

SHARE