Το σπίτι της Γιούλικας Σκαφιδά
Γιούλικα Σκαφιδά
21|11|2023 09:35
SHARE
ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ

Η Γιούλικα Σκαφιδά δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού της, λίγο πριν γεννήσει


Η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε στο Instagram μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παιδικό δωμάτιο, λίγο καιρό πριν γεννήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες από το σπίτι της καθώς πριν κάποιο διάστημα είχε δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα από το σαλόνι της.

Η ίδια μένει σε ένα καλόγουστο, λειτουργικό και μοντέρνο διαμέρισμα, την εσωτερική διακόσμηση του οποίου μπορούμε να δούμε μέσα από το Instagram account της.

Η λιτή και μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος και οι λευκές αποχρώσεις στους τοίχους δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Εντονο είναι και το ξύλινο στοιχείο και αγαπημένη γωνιά είναι σίγουρα το τζάκι. Ανάμεσα στα ελάχιστα διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, είναι ένας δίσκος.

Η Γιούλικα Σκαφιδά δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού της, λίγο πριν γεννήσει

Όσον αφορά το δωμάτιο του μωρού που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, η Γιούλικα Σκαφιδά επέλεξε απαλούς τόνους, με το λευκό και το μπεζ να είναι να κύρια χρώματα.

Τρία κάδρα στον τοίχο με ζώα της ζούγκλας κοσμούν τον τοίχο πίσω από το έπιπλο, το οποίο και αυτό είναι λευκό και καφέ. Φυσικά δεν λείπουν και τα παιχνίδια, τα λούτρινα αρκουδάκι και ένα απαλό λευκό χαλί που «ζεσταίνει» τον χώρο.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά! Με τη βοήθεια των ειδικών διάλεξα για το δωμάτιο τη σιφονιέρα. Η αλλαξιέρα αφαιρείται και μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σαν έπιπλο. Έχει στρογγυλεμένες γωνιές-μια έγνοια λιγότερη. Είναι βαμμένη με υδατοδιαλυτά μη τοξικά χρώματα και έχει μηχανισμό soft close στα συρτάρια-κι άλλη έγνοια λιγότερη» έγραψε στη λεζάντα της η ηθοποιός και οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν με το καλό να έρθει το αγοράκι της, αλλά και πως το δωμάτιο είναι υπέροχο.

SHARE