Φωτογραφία: Instagram/ @pebbles_since_2000
Φωτογραφία: Instagram/ @pebbles_since_2000
01|06|2022 11:10
SHARE
ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Pebbles: Ο γηραιότερος σκύλος εν ζωή είναι πάνω από 20 ετών και λατρεύει την country μουσική


Η Pebbles είναι επίσημα η γηραιότερη σκυλίτσα εν ζωή.

Ένα toy fox terrier κέρδισε τον τίτλο του «Γηραιότερου Σκύλου εν ζωή» από το Ρεκόρ Γκίνες στις 17 Μαΐου, αφού όταν απονεμήθηκε το βραβείο ήταν 22 ετών και 50 ημερών.

Ο Μπόμπι και η Τζούλι Γκρέγκορι από τη Νότια Καρολίνα, καλωσόρισαν το κατοικίδιό τους -την Pebbles- στην οικογένεια τον Μάρτιο του 2000 και έκτοτε της δίνουν απεριόριστη αγάπη ενώ την υπολογίζουν σαν μέλος της οικογένειας.

Η Pebbles ξεκίνησε το ταξίδι της προς τη διεκδίκηση του παγκόσμιου ρεκόρ τον Απρίλιο, όταν το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες έστεψε τον TobyKeith, ένα 21χρονο Τσιουάουα από τη Φλόριντα, ως τον γηραιότερο εν ζωή σκύλο.

Τότε, μέλη της οικογένειάς και φίλοι οι οποίοι γνώριζαν πως η Pebbles ήταν μεγαλύτερη ενθάρρυναν τους ιδιοκτήτες να κάνουν τη δική τους αίτηση.

«Ο Μπόμπι καθόταν στον καναπέ όταν άρχισαν να μας στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν με αφορμή μια ιστορία που είδαν για έναν 21χρονο σκύλο που πέτυχε το ρεκόρ», είπε η Τζούλι στο Guinness World Records.

Η αίτηση της Τζούλι εγκρίθηκε από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες πολύ γρήγορα και τώρα η Pebbles είναι η νέα κάτοχος του ρεκόρ.

Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας;

Το μικροσκοπικό κουτάβι εξακολουθεί να περνά τις ημέρες του ξαπλωμένο μέχρι τις πέντε το απόγευμα και ακούγοντας country μουσική.

Η Pebbles είναι ένα γλυκό κατοικίδιο που ψάχνει αφορμές να χαλαρώσει. Το τεριέ απολαμβάνει επίσης ζεστά μπάνια και καλά γεύματα.

Για τα 22α γενέθλιά της, η σκυλίτσα έλαβε μια στοίβα παϊδάκια και μια τούρτα.

Εκτός από αυτές τις ειδικές περιστάσεις, η Pebbles ακολουθεί μια δίαιτα που καλύπτει τις σωματικές της ανάγκες και έχει εξαιρετική υγεία. Το μυστικό της οικογένειας για τη μακροζωία είναι να συμπεριφέρεται σε κάθε γούνινο φίλο σαν μέλος της οικογένειας.

SHARE