Η Χάρις Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Χάρις Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών -Η φωτό από τα νιάτα της που ενθουσίασε τους θαυμαστές της


Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου.

H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 16 ετών και το σπάνιο κλικ ενθουσίασε τους 53 χιλιάδες followers.

«Όταν ήμουν 16…Καλό μήνα σε όλους!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής. 

Η φωνή της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και αγαπήθηκε από τη Γαλλία και το Ισραήλ μέχρι και στην Ιαπωνία.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία από τα νιάτα της και συγκέντρωσε πολλά σχόλια για την ομορφιά της.

Δείτε εδώ:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο της στην μουσική έγινε το 1970, σε ηλικία 19 ετών, όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή της μπουάτ «Αρχιτεκτονική» στην Πλάκα.

Όσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

SHARE