Η Χάρις Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

«Οταν είσαι 22 ετών» -Η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της από το παρελθόν


Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου.

H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 22 ετών και το ασπρόμαυρο κλικ ενθουσίασε τους 50 χιλιάδες followers. «Υπήρξαν και ευτυχισμένες μέρες. Οταν είσαι 22» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής. Η φωνή της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και αγαπήθηκε από τη Γαλλία και το Ισραήλ μέχρι και στην Ιαπωνία.

Την περασμένη χρονιά ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τις ζωντανές εμφανίσεις καθώς όπως συγκινητικά είπε, "η φωνή μου δεν με ακούει πια" και το κοινό υποκλίθηκε στην σπουδαία ερμηνεύτρια για την επιλογή της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Χάρις Αλεξίου μεγάλωσε φτωχικά, ενώ οι γονείς της «έφυγαν» από τη ζωή σε νεαρή ηλικία. «Βεβαίως και χαίρομαι όταν βλέπω να γεμίζει ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ στα τριάντα μου, αλλά ταυτόχρονα μου έρχονται και δάκρυα στα μάτια όταν σκέφτομαι τον μπαμπά και τη μαμά μου που δεν πρόλαβαν να με δουν να μεγαλώνω. Θα ήθελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο πρώτο μου Ηρώδειο να ήταν οι γονείς μου από κάτω, την ώρα που τραγουδούσα. Μου λείπει η μαμά και ο μπαμπάς μου» είχε αναφέρει συγκινημένη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι ήταν πάντα το κορίτσι της οικογένειας, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία: «Έφυγα από την αγκαλιά της μαμάς, πήγα στην αγκαλιά του άντρα μου». Οσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου απάντησε«Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

SHARE