Η Χίλαρι Κλίντον με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Φωτογραφία: AP Images
18|02|2022 11:52
SHARE
THROWBACK

Τρεις εμβληματικές γυναίκες σε ένα κλικ: Νταϊάνα, Χίλαρι Κλίντον και Άννα Γουίντουρ στα 90s


Η Χίλαρι Κλίντον ανέβασε μια throwback φωτογραφία από το μακρινό 1996.

Ο φωτογράφος του Λευκού οίκου Robert McNeely, ο οποίος πέρασε έξι ολόκληρα χρόνια μαζί με τους Κλίντον κατά τη δεκαετία του 90, όταν ο Μπιλ Κλίντον ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από σχεδόν 25 χρόνια αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες της πρώην πρώτης κυρίας, Χίλαρι Κλίντον, σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

«Η Χίλαρι Κλίντον είναι ένα πολύ έντονο, εσωστρεφές άτομο. Δείχνει τόσο λίγα πράγματα» δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του στους Financial Times. «Εάν δεν ήταν στην πολιτική, θα μπορούσε να είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας παίκτης πόκερ. Ο Μπιλ (Κλίντον) είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί την προσοχή. Η Χίλαρι πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για το αν οι άνθρωποι την συμπαθούν ή όχι».

Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρξε και μια ξεχωριστή στιγμή που αναπαρήγαγε και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το 1996 από το περίφημο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου, όπου και γινόταν ένα event για την ενημέρωση γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Στην ασπρόμαυρη λήψη βλέπουμε τους Ralph Lauren, Anna Wintour, Katharine Graham και την αείμνηστη Πριγκίπισσα Diana. Η Χίλαρι είναι ακριβώς στο στοιχείο της, όπως δήλωσε ο McNeely. «Είχε καταλάβει πως η γλώσσα της Diana ήταν δεμένη και έτσι έκανε ουσιαστικά εκείνη όλη την συζήτηση» δήλωσε, δίνοντας μας το παρασκήνιο της βραδιάς.

SHARE