Η Χριστίνα Κοντοβά με νέο κούρεμα
Φωτογραφία: instagram/@ckontova
24|12|2021 09:55
SHARE
NEW HAIR STYLE

Η Χριστίνα Κοντοβά ανανεωμένη με το πιο κομψό hair look


Η Χριστίνα Κοντοβά έχει επιστρέψει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της Άντα.

Από την πρώτη στιγμή που μαμά και κόρη επέστρεψαν μαζί από την Ουγκάντα, όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, είναι αχώριστες.

Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται μαζί μας τις πιο τρυφερές στιγμές με την μικρή Άντα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, όπως το νέο της δωμάτιο, την θέα από το παράθυρο του σπιτιού της και την επίσκεψη της μικρής Άντας στο ατελιέ της σχεδιάστριας.

Εκτός όμως από τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μαζί μας και την νέα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, αφού φαίνεται πως είναι ένα διάστημα ανανέωσης για την ίδια.

Ξέρουμε πως η γνωστή σχεδιάστρια αγαπά το ανοιχτό ξανθό χρώμα, που ομολογουμένως της πάει πολύ και φυσικά δεν το αποχωρίστηκε ούτε αυτή την φορά, διατηρώντας το πλατινέ χρώμα της.

Η αλλαγή ήρθε στο μήκος, αφού σε μια περίοδο που οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν την τάση των κοντών μαλλιών, η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να βάλει extensions. Έτσι την είδαμε με ακόμη πιο πλούσια, μακριά μαλλιά που φθάνουν σχεδόν μέχρι το στήθος.

Επίσης, εκτός από το μήκος, υιοθέτησε και ένα πιο ανάλαφρο χτένισμα σε φυσικό wavy look, αφήνοντας για λίγο τα ίσια slik μαλλιά.

Μια πολύ ωραία αλλαγή που ανανέωσε την εμφάνιση της και της έδωσε extra πόντους κομψότητας.

SHARE