Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά/Φωτογραφία: NDP photo agency
AXDW

Η Χριστίνα Κοντοβά με elegant μαύρο φόρεμα του Βασίλη Ζούλια -Εντυπωσιακή στο catwalk


Η Χριστίνα Κοντοβά περπάτησε στην πασαρέλα για τον Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο πλαίσιο της 32ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. 

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week, έγινε φέτος στο «The Ellinikon Experience Park» και ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, 12 Ιουνίου.

Για πρώτη φορά 14 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές της Ένωσης των Σχεδιαστών Μόδας παρουσίασαν ξεχωριστές δημιουργίες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ταλαντούχος Βασίλης Ζούλιας, o οποίος παρουσίασε την Pret-a- porter συλλογή Maison Zoulias με όνομα «Garden Euphoria», A/W ’23-’24.

Στην πασαρέλα περπάτησε η σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, η οποία φόρεσε ένα υπέροχο μίντι φόρεμα του Βασίλη Ζούλια σε μαύρο χρώμα. Η ίδια αποδέχτηκε με χαρά και ενθουσιασμό την πρόσκληση του Έλληνα σχεδιαστή να περπατήσει στο catwalk ανάμεσα σε γνωστά μοντέλα.

Η Χριστίνα Κοντοβά περπάτησε στην πασαρέλα -Με μαύρο φόρεμα του Βασίλη Ζούλια

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram από την fashion βραδιά και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι να πρωτοπώ για τη συμμετοχή μου στο show του Βασίλη Ζούλια! Θα πω απλά σ´ ευχαριστώ Βασίλη για την πρόταση, για όσα είδες εσύ σε μένα και κυρίως για όσα βλέπω εγώ σε σένα και αγαπώ αυτή τη δουλειά όλο και πιο πολύ! Είσαι έμπνευση!».

Με την σειρά του ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε: «Eίσα μια πανέμορφη γυναίκα. Είσαι έμπνευση για κάθε σχεδιαστή. Σε ευχαριστούμε πολύ που ήσουν μέρος της δημιουργικής χαράς μας».

SHARE