Η Χριστίνα Κοντοβά κάθετα σε καρέκλα και φοράει καφέ φόρεμα
Η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει με τις αδελφές της/Φωτογραφία: ckontova/instagram
FAMILY MOMENTS

Χριστίνα Κοντοβά: Η γνωστή σχεδιάστρια μάς συστήνει τις αδελφές της


Οικογενειακή υπόθεση είναι το πρόσφατο ποστ της Χριστίνας Κοντοβά στο Instagram.

Η γνωστή σχεδιάστρια μάς συστήνει τις δύο υπέροχες αδελφές της, Δώρα και Μπέττυ, και σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Sisters make the best friends in the world» που σημαίνει «οι αδελφές είναι οι καλύτερες φίλες του κόσμου».

Η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τις δύο αδελφές της και γράφει «the kontova family»! Ολες μαζί χαμογελούν δείχνοντας πόσο δεμένες είναι και πραγματικά δεν μπορούμε να διαλέξουμε ποια είναι πιο όμορφη.

H Χριστίνα Κοντοβά έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της: την μεγαλύτερη της, Μπέττυ και την μικρότερη, Δώρα. «Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι τρεις μας» έχει σημειώσει η Χριστίνα Κοντοβά στο περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/CBRWSL6nJaE/

Οσο για την αγαπημένη της ανάμνηση με τις αδελφές της, η γνωστή σχεδιάστρια έχει αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη: «Τα καλοκαίρια μας που τα περνούσαμε στη Ναύπακτο με το παππού και τη γιαγιά. Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων με αποτέλεσμα να αλλάζουμε συχνά τόπο κατοικίας, έτσι δεν μέναμε ποτέ αρκετό καιρό κάπου για να αποκτήσουμε μακροχρόνιες φιλίες και είχαμε πάντα η μία την άλλη. Μας θυμάμαι να παίζουμε ξαπλωμένες στο πάτωμα με τα playmobil και τα τρενάκια που μας έκανε δώρο ο μπαμπάς μας. Τέτοια παιχνίδια μας έπαιρνε γιατί είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι!».

SHARE