Η Ιμάν με λεοπάρ κοστούμι
Η Ιμάν με power suit από τον Michael Kors /Φωτογραφία: AP Images
ONE OF A KIND

Το εμβληματικό μοντέλο Ιμάν με power suit από τον Michael Kors -Η statement εμφάνιση


Η Ιμάν θεωρείται ένα από τα μοντέλα που σημάδεψαν ανεξίτηλα τον χώρο της μόδας. Το παρουσιαστικό της είναι πραγματικά one-of-a-kind, ενώ όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αποτελεί πάντα είδωλο ομορφιάς και αισθητικής. Η Ιμάν βρέθηκε στα ετήσια Golden Heart Awards στη Νέα Υόρκη και μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Το εμβληματικό σούπερ μόντελ επέλεξε ένα εκπληκτικό power suit από τον Michael Kors, με τολμηρό leopard print, σε απόχρωση copper -που είναι από τα πιο hot trends της σεζόν. Μέσα από το chic σακάκι της ξεχώριζε το λαμπερό τοπ, με το ντεκολτέ ν’ απογειώνει την εμφάνισή της.

Οι μπούκλες της έπεφταν ελεύθερα στους ώμους της, ενώ οι κρίκοι της ολοκλήρωναν αριστοτεχνικά το σύνολο.

Η ίδια τιμήθηκε με το βραβείο Michael Kors Award for Outstanding Community Service -το βραβείο επιμελείται ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής και τιμά τους ανθρώπους με έντονη κοινωνική δράση.

Κοντινό στην Ιμάν με λεοπάρ κοστούμι
AP Images

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΜΚΟ “God’s Love We Deliver”, η οποία στηρίζει τους ανθρώπους σε ανάγκη, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως το AIDS.

Η Ιμάν και ο σχεδιαστής Μάικλ Κορς
Η Ιμάν με τον σχεδιαστή Michael Kors/ Φωτογραφία: AP Images

Η Ιμάν έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη σχετικά με τη φτώχεια στις υποβαθμισμένες χώρες του κόσμου, κάτι το οποίο έχει βιώσει κι εκείνη, αφού μεγάλωσε στη Σομαλία. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε επίσημη πρέσβειρα της CARE, της ανθρωπιστικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Η Ιμάν με λεοπάρ κοστούμι

AP Images

«Όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησα αρκετές οργανώσεις, αλλά δεν έχω υπάρξει ποτέ επίσημη πρέσβειρα» είχε δηλώσει τότε η Iman, σχετικά με τον νέο της ρόλο. «Η φτώχεια είναι ένα από τα πράγματα που με συγκλονίζουν. Την καταλαβαίνω. Ταυτίζομαι στ’ αλήθεια με τους πρόσφυγες. Έγινα εγώ η ίδια πρόσφυγας το 1972, όταν διέσχισα τα σύνορα της Σομαλίας για να περάσω στην Κένυα» πρόσθεσε.

SHARE