Θοδωρής Ζαγοράκης-Ιωάννα Λίλη
Θοδωρής Ζαγοράκης-Ιωάννα Λίλη το 2019 στη Ρόδο/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Ιωάννα Λίλη γιορτάζει τα γενέθλια του Θοδωρή Ζαγοράκη -Η φωτό με τα παιδιά τους


Τα γενέθλιά του έχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου για τα γενέθλιά σου. Τι πιο όμορφο να είναι όλη η familia κοντά σου, δίπλα σου! Σ’ αγαπάμε! Χρόνια πολλά!» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα παιδιά τους.

Τον Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ο 35χρονος τότε Θοδωρής Ζαγοράκης (ηγέτης της εθνικής ομάδας εκείνη την εποχή και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου) και η λαμπερή Ιωάννα Λίλη παντρεύτηκαν στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο hot αλλά και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς.

O γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες ελάχιστους φίλους (25 άτομα) και με απόλυτη μυστικότητα.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε το 2007 με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίας, ενώ τον Αύγουστο του 2010 ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στη ζωή τον γιο τους, Ιωάννη.

Δείτε εδώ την οικογενειακή φωτογραφία τους:

Γνωριμία μέσω των μάνατζερ

Ο Χάρης Σιανίδης και ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Κίμων Κοκορόγιαννης ήταν οι συνδετικοί κρίκοι για τη γνωριμία του ζευγαριού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Ιωάννα Λίλη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τότε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα εκτός Ελλάδας και το ζευγάρι συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τις ώρες, μέχρι που εκείνος επέστρεψε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στη φίλη τους και κουμπάρα τους σήμερα, Τζένη Τζιβεριώτη. Και όλα έγιναν μέσα σε δέκα μόλις ημέρες.

SHARE