Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου/Φωτογραφία: Ιnstagram
SO SWEET

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε βόλτα με την πέντε μηνών κόρη της -Φόρεσε denim ολόσωμη φόρμα και sneakers


Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια βόλτα με την πέντε μηνών κόρη της στη λίμνη του Μαραθώνα.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, όπου ήταν ασορτί ντυμένες με denim looks.

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά και τι αξίζει να δώσω χρόνο από τη ζωή μου. Μου τα άλλαξε όλα. Ήταν δώρο για μένα όλο αυτό. Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ. Δεν είναι λίγα κιλά. Με κοίταζα στον καθρέφτη κι έλεγα “Παναγία μου”, αλλά όλα καλά τώρα» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Happy Day».

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε βόλτα με την πέντε μηνών κόρη της -Φόρεσε denim ολόσωμη φόρμα και sneakers

«Εδώ με το αυτοκολλητάκι μου» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για την πέντε μηνών κόρη της. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 5 Μαΐου και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε για την βόλτα της μια denim ολόσωμη φόρμα με sneakers και απόλαυσε την βόλτα της έχοντας αγκαλιά την χαριτωμένη κόρη της. Η μπέμπα φορούσε μια κορδέλα στο κεφάλι και denim σαλοπέτα.

Όσο για τον σύζυγό της. Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ψάχνω να βρω κάτι να μου μοιάζει και νομίζω είναι το χαμόγελό μου. Μακάρι να το κρατήσει. Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί, γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς».

SHARE