Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @ioannatri
23|08|2023 08:53
SHARE
FALL LOOK

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με split hem παντελόνι και sneakers δίνει ιδέες για τα fall looks


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το παντελόνι με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια που αναδεικνύει τα παπούτσια -το οποίο μάλιστα αγαπά και η Βικτόρια Μπέκαμ.

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Η ίδια ξεχώρισε στο ελληνικό κοινό με τη συμμετοχή της στη σειρά «Λίτσα.com», ενώ πρόσφατα την είδαμε στους «Παγιδευμένους».

Πέρα από τις υποκριτικές της ικανότητες, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ξεχωρίζει και για το στιλ της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Παράλληλα, με τις αναρτήσεις της στο Instagram προφίλ της, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, εμπνέει τις fashion lovers με τα σύνολα που επιλέγει.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έχει ένα μοναδικό στιλ και μια ιδιαίτερη αίσθηση της μόδας, επομένως, οι θαυμάστριές της την ακολουθούν στα social media, αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο που δημοσιεύει και εμπνέονται από τα looks της.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με φόντο τη Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φορά το παντελόνι που αγαπά η Βικτόρια Μπέκαμ. Αυτό δεν είναι άλλο από το split hem παντελόνι, δηλαδή το παντελόνι με πλάγιο, μπροστινό ή πίσω άνοιγμα στο τελείωμα.

Το split hem είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να αναδεικνύεις τα παπούτσια που φοράς.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνδύασε το split hem παντελόνι της με λευκά sneakers και μαρινιέρα, συνθέτοντας το ιδανικό transitional look -δηλαδή για τον μεταβατικό καιρό.

Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με split hem παντελόνι και sneakers:

SHARE