Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με κοστούμι
Η ηθοποιός έχει αδυναμία στα κοστούμια
STYLE QUEEN

Πρεμιέρα για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη Θεσσαλονίκη -Η super stylish εμφάνιση με κοστούμι MiRo


H περίπτωση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη είναι ο ορισμός της κομψότητας.

Η απλότητα είναι ο πυρήνας της φινέτσας και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε κάθε της εμφάνιση επί σκηνής ή εκτός σκηνής, μας καθηλώνει με τον δυναμισμό της και την απαράμιλλη γοητεία της. 

Οι εμφανίσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη πάντα τραβούν την προσοχή. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει, θα δει ότι η ηθοποιός έχει μια αδυναμία στα κοστούμια.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» στη Θεσσαλονίκη και η πρωταγωνίστρια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν super stylish μέσα στο MiRο κοστούμι της.

https://www.instagram.com/p/B6NOZQPAPdD/

Το ανδρόγυνο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μία από τις γυναίκες που αγαπούν τα κοστούμια.

Θυμίζουμε ότι η ταινία «Ευτυχία» παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα της Θεσσαλονίκης:

SHARE