Κατερίνα Διδασκάλου
Classy /Φωτογραφία:Instagram/katerinadidaskalouofficial
13|08|2023 09:38
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η Κατερίνα Διδασκάλου με λευκό μπικίνι και μίνι παρεό στο Ρέθυμνο


Η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει στο Instagram με το μπικίνι της και αποτυπώνει σε ένα φωτογραφικό καρέ με τον καλύτερο τρόπο την έννοια του καλοκαιριού.

Η Κατερίνα Διδασκάλου με μια ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο Ρέθυμνο και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα πλάνα που δημοσίευσε βρίσκονται στο μαγευτικό Φοινικόδασος της Πρέβελης.

Στο σχετικό βίντεο όπου δείχνει φωτογραφικά στιγμιότυπα στους ακόλουθούς της η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει και κάτω από έναν φοίνικα με το μπικίνι της, πλάνο που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου με λευκό μπικίνι και μίνι παρεό στο Ρέθυμνο

Με τα βρεγμένα της μαλλιά και ξυπόλητη ποζάρει πάνω στον φοίνικα φορώντας ένα λευκό μπικίνι και ένα πράσινο μίνι παρεό. Εμφανώς μαυρισμένη και αμέριμνη είναι ο ορισμός του γνήσιου καλοκαιριού.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Από το μαγευτικό Φοινικόδασος της Πρέβελης στο Ρέθυμνο.“Οι ποιητές μίλησαν πολύ για το δάσος! Ας τους θυμηθούμε αυτές τις μέρες που η καρδιά μας θρηνεί για τον χαμένο τους παράδεισο και τις ζωές που γέμισαν πληγές.. Κι ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα αυτό το κακό..”«Το δάσος, κοίτα, απόγυρε». Της Μαρίας Πολυδούρη»

SHARE