Η Κατερίνα Λέχου με τζιν πουκάμισο και τζιν παντελόνι με μπεζ μπότες
Φωτογραφία: NDP photo agency
17|05|2021 12:46
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Η Κατερίνα Λέχου φωτογραφίζεται χαμογελαστή με τη σκυλίτσα της, Φρίντα


Η Κατερίνα Λέχου ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στο Instagram με τη Φρίντα.

Η Κατερίνα Λέχου δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στο προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, η ηθοποιός απέκτησε λογαριασμό μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες.

Παρατηρώντας τον λογαριασμό της Κατερίνας Λέχου, διαπιστώνουμε πως έχει μεγάλη αδυναμία στη Φρίντα, την πανέμορφη σκυλίτσα της. Από τις 24 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram οι 7 είναι αγκαλιά με τη Φρίντα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία!

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία με τη Φρίντα. Η Κατερίνα Λέχου ακουμπάει στοργικά πάνω στην τετράποδη φίλης της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα Λέχου, είχε αναφέρει πως αρχικά δεν ήθελε σκυλί γιατί είχε μάθει χρόνια να είναι μόνη της και να έχει ησυχία. Ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης, τής υποσχέθηκε πως θα αναλάβει μόνος του όλη την ευθύνη και τελικά παραδέχτηκε πως η Φρίντα μόνο καλό έκανε στη ζωή της. 

Την περίοδο της καραντίνας είχε ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο όπου προσπαθούσε να κάνει γυμναστική, αλλά η Φρίντα δεν την άφηνε, καθώς είχε διάθεση για παιχνίδι.

Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «42° C» μαζί με τους Χρήστο Λούλη, Έμιλυ Κόλιανδρη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, το οποίο ξεκίνησε τη προβολή του στην COSMOTE TV.

SHARE