Η Κατερίνα Λέχου με δερμάτινο παντελόνι κρατά βασιλόπιτα
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου /Φωτογραφία: AP Images
01|07|2022 14:56
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Η Κατερίνα Λέχου με μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ είναι η επιτομή της καλοκαιρινής ανεμελιάς


Η Κατερίνα Λέχου είναι μια από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες Ελληνίδες ηθοποιούς και πάντα εντυπωσιάζει με την κομψή φιγούρα και το απίθανο στιλ της. Η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ωστόσο δεν ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί μια καλοκαιρινή στιγμή, στην οποία τη βλέπουμε με μπικίνι να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι. Η Κατερίνα Λέχου δεν αναφέρει το πού βρίσκεται, ωστόσο φαίνεται αρκετά ανέμελη και χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ, με καλοκαιρινή διάθεση.

«Επειδή τα καλοκαίρια μας είναι μικρά ας τους δώσουμε μιαν ανάσα…» γράφει η Κατερίνα Λέχου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο ενθουσίασε τους followers της Κατερίνας Λέχου, οι οποίοι σε λίγα λεπτά γέμισαν την ανάρτηση με like και σχόλια.

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Λέχου με μπικίνι:

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Λέχου έχει δώσει συνέντευξη στη Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Είμαι κοκέτα. Προσέχω τον εαυτό μου. Ναι μπορεί να λένε ότι είμαι καλοντυμένη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ουσία, είναι το περιτύλιγμα. Βέβαια είναι το δικό μου γούστο, οπότε δέχομαι τα εύσημα. Στο θέατρο ακους τα πάντα, καλά και κακά. Αλλά αυτό είναι το ωραίο. Το ξεπέρασα σκεφτόμενη πως αν όλοι έλεγαν μόνο καλά για μένα, θα τελμάτωνα. Αρα αυτό είναι το κανονικό…».

SHARE