η Κατερίνα Λέχου με λευκό φόρεμα
Φωτογραφία: christos_alexandropoulos/Instagram
22|05|2024 08:58
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Κατερίνα Λέχου: «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου»


Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» της Αθηναΐς Νέγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε χωρίς κανένα ταμπού για την ηλικία της, για τις φιλικές της σχέσεις αλλά και τη σχέση της με τους γονείς της.

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας».

Η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα

«Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω. Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα της, με τους γονείς της τονίζοντας πώς, «επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι» και συνέχισε:

«Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή»

Όσον αφορά το τι θα έλεγε στον νεότερο εαυτό της και ποιο είναι το μυστικό ομορφιά της δήλωσε:

«Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου. Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου.»

Τέλος, για το μυστικό ομορφιάς της, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε πως είναι το μέτρο που είχε πάντα στη ζωή της.

SHARE