Η Κατερίνα Παπουτσάκη με H&M φόρεμα
Από την συλλογή Conscious Exclusive της H&M/Φωτογραφία: katerina_papoutsaki/instagram
Η&Μ ΦΟΡΕΜΑ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με αέρινο και girly φόρεμα από τα H&M -H μεγαλύτερη τάση της σεζόν


H Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε φωτογραφίες της μπροστά από μια ανθισμένη φούξια βουκαμβίλια και το υπέροχο girly φόρεμα από τα H&M μάς τράβηξε την προσοχή.

Η ηθοποιός χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό και φοράει ένα αέρινο και girly φόρεμα από τα H&M με puffy μανίκια, το οποίο είναι η απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι. Οι τονισμένοι ώμοι συνεχίζουν να είναι το απόλυτο must της μόδας και όλα τα it gilrs της μόδας το λατρεύουν.

Πολύ κομψό και άνετο, το υπέροχο φόρεμα με τα puffy μανίκια είναι ό,τι πρέπει για αυτήν την εποχή και ιδανικό για all-day εμφανίσεις, από την πρωινή βόλτα στην πόλη έως και τη βραδινή έξοδο. Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και είναι από την συλλογή Conscious Exclusive της H&M.

Αν και δεν βλέπουμε στη φωτογραφία με τι παπούτσια συνδύασε το φόρεμα η Κατερίνα Παπουτσάκη, εσύ μπορείς να επιλέξεις sneakers ή κομψά πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CAzeRxpg1B4/

Η συλλογή Conscious Exclusive της H&M περιλαμβάνει νέα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές, όπως το CIRCULOSE ®, ένα φυσικό υλικό που παράγεται από ανακυκλωμένα υφάσματα, και το RENU™, έναν υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο πολυεστέρα, καθώς και υφάσματα από προηγούμενες συλλογές.

Το φόρεμα μπορείς να το δεις εδώ

Φόρεμα από την συλλογή Conscious Exclusive της H&M

www2.hm.com
Φόρεμα από την συλλογή Conscious Exclusive της H&M

www2.hm.com
Φόρεμα από την συλλογή Conscious Exclusive της H&M

www2.hm.com
SHARE