Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη/Φωτογραφία: Katerina Stikoudi/instagram
INSTAGRAM

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά σε όλους εκείνους που της κάνουν κριτική για τη μητρότητα (και όχι μόνο)


Με μια ανάρτηση στο Ιnstagram η Κατερίνα Στικούδη στέλνει το δικό της μήνυμα και απαντά σε όσους της κάνουν κριτική για την μητρότητα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έχει αναλάβει για δεύτερη χρονιά την παρουσίαση του backstage του «Just the 2 of Us», έγραψε τα συναισθήματά της για όλους εκείνους που της κουνάνε το δάχτυλο και της κάνουν κριτική, όχι μόνο στην δουλειά της, αλλά και στο πως θα μεγαλώσει τον γιο της.

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία όπου κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, Βύρωνα και σημειώνει:

«Μου λέγανε ..
Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα;
Μετά μου έλεγαν …
Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;
Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. (πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες)
Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …
Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά …
Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο!
Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις !
Ηρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ' όσο νομίζω .. να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα ..
Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι».

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά σε όλους εκείνους που της κάνουν κριτική για την μητρότητα

Σημειώνουμε ότι πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη έδειξε την ενόχλησή της σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αν νιώθει τύψεις που αφήνει τον γιο της στο σπίτι και λείπει συνέχεια».

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Α, την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους; Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ».

SHARE