Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τον Μάικλ Ντάγκλας
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τον Μάικλ Ντάγκλας/Φωτογραφία: Getty/ideal image
ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με αποκαλυπτική, υπέρκομψη τουαλέτα είναι η επιτομή του Old Hollywood glam


Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πραγματοποίησε μια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας στα «BAFTA Annual Burns Bash».

To λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Fairmont Miramar Hotel and Bungalow» στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Φυσικά όλα τα βλέμματα τράβηξε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την αποκαλυπτική της τουαλέτα.

Κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κόβει την ανάσα με την απίθανη ομορφιά της και τη διαχρονική γοητεία της. Αυτή τη φορά η εμφάνισή της με αποκαλυπτική τουαλέτα ήταν η επιτομή του Old Hollywood glam.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με αποκαλυπτική τουαλέτα είναι η επιτομή του Old Hollywood glam

Σε ηλικία 53 ετών, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποδεικνύει ότι παραμένει εκθαμβωτική, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας στις εμφανίσεις της, ενώ κερδίζει τις εντυπώσεις με τη θηλυκότητα και την γοητεία της.

Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και ίσια, ενώ το μακιγιάζ της βασισμένο σε γήινους τόνους που τόνιζαν τα μάτια της. Το φόρεμα που συνδύαζε το χρυσό με το μαύρο ήταν εντυπωσιακό επάνω της.

Φωτογραφία: Getty/Ideal image




SHARE