Κάτια Δανδουλάκη
Κάτια Δανδουλάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Κάτια Δανδουλάκη πριν από 33 χρόνια, όταν διαφήμιζε καλλυντικά της εποχής


Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Δυναμική, ταλαντούχα, με ένα χάρισμα να εμπνέει το κοινό που την παρακολουθεί.

Όπως έχει δηλώσει και στο Bovary.gr, η Κάτια Δανδουλάκη από νεαρή ηλικία είχε το όνειρο να γίνει ηθοποιός και μάλιστα στα 16 της αποφάσισε πως για αυτό ακριβώς έχει γεννηθεί. Ωστόσο, ήταν μια πολύ καλή μαθήτρια, πέρασε στη Νομική και παρέμεινε στη σχολή για έξι μήνες.

Η σχολή Κουν ήταν μεγάλο «σχολείο» για την Κάτια Δανδουλάκη και, πράγματι, λόγω ταλέντου και θέλησης, είχε μια επιτυχημένη πορεία, με ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό.

Στο Instagram, ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το μακρινό 1989 όταν ήταν 41 ετών και διαφήμιζε καλλυντικά της εποχής. Η φωτογραφία όπως γράφει στη λεζάντα είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό Εικόνες.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρίας καλλυντικών και η διαφήμιση έχει ως σλόγκαν «Κάθε γυναίκα μπορεί, αρκεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της».

Δείτε εδώ:

SHARE