Η Κάτια Ζυγούλη με χακί πουκάμισο
Η Κάτια Ζυγούλη σε μια φωτογραφία από το παρελθόν/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
INSTAGRAM

Κάτια Ζυγούλη: Η throwback φωτογραφία με την «αδελφή ψυχή» της από τον χώρο του μόντελινγκ


Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη.

Η Κάτια Ζυγούλη ξεφύλλισε το άλμπουμ των φωτογραφιών της και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία φωτογραφία με την πολύ καλή της φίλη, Σοφία Χρυσοχοΐδου.

«Άνοιξα αρχείο! Θα γίνει πολύ tbt!!! Να το το Σοφάκι μου, Αδελφές στη μορφή, αδελφές στη ψυχή. Μαζί στη δουλειά, μαζί στα ταξίδια. Να πλέκουμε, κυριολεκτικά, σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και να φιλοσοφούμε. Μια νεράιδα που ζούσε πάντα στους δικούς της κόσμους. Δεν μπαίνει σε κανόνες, λέει πάντα την αλήθεια της. Η Σοφία είναι σοφή. Τώρα ζει στον κόσμο που έφτιαξε για αυτήν. Με την οικογένεια της, τον κήπο της και την ζωγραφική της. @sofia_chrysochoidou», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στο Instagram.

H Κάτια Ζυγούλη και η Σοφία Χρυσοχοΐδου είναι πολύ καλές φίλες από τότε που ζούσαν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη ήταν εκείνη που την παρότρυνε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Από την Κάτια ξεκίνησα την καριέρα μου. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με όλα αυτά. Το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά έλεγα ότι αν θα ξεκινήσει, θα έρθει από μόνο του, όπως και ήρθε τελικά και μετά ξεκίνησε πάρα πολύ γρήγορα» έχει δηλώσει η Σοφία Χρυσοχοΐδου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε εδώ:

SHARE