Η Κέιτ Μίντλετον με μοβ ταγέρ
Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση της/ Φωτογραφία: Splash/Ideal Image
KATE MIDDLETON

Κομψότατη στα μοβ -Η Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, εγκαινίασε νέο ίδρυμα


Με ένα πολύ ζεστό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα εγκαίνια του παιδικού ιδρύματος «The Nook», το οποίο βρίσκεται στην αγγλική περιοχή Νόρφολκ, όπου μάλιστα έφτασε με τρένο, κάνοντας τρεις ώρες ταξίδι από το Λονδίνο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν συγκινημένη, αφού το ίδρυμα άνοιξε στο πλαίσιο της φιλανθρωπική δράσης της οργάνωσης East Anglia's Children's Hospices, της οποίας είναι πρέσβειρα. Το ίδρυμα φιλοξενεί παιδιά με σοβαρές ασθένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη, παρέχοντας στα ίδια αλλά και τις οικογένειές τους όσα χρειάζονται.

Η Κέιτ Μίντλετον έδειχνε πολύ κομψή, με το μοβ Oscar de la Renta σύνολό της, με το οποίο την έχουμε ξαναδεί πριν από δύο χρόνια, αλλά και πολύ προσγειωμένη, αφού μίλησε με όλους, παιδιά και γονείς, καθώς με το προσωπικό του ιδρύματος. Ως μητέρα η ίδια, είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν παιδιά.

Η Κέιτ Μίντλετον περπατάει με μοβ ταγέρ
Splash/Ideal Image

Το ίδρυμα άνοιξε ύστερα από πέντε χρόνια φιλανθρωπικής καμπάνιας, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, που χρειάζονταν για την ανέργεσή του, η οποία με τη σειρά της διήρκησε δύο χρόνια.

Στην ομιλία της, η Κέιτ Μίντλετον τόνισε ότι το ίδρυμα Nook έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που παρέχει την απαραίτητη βοήθεια και φροντίδα για τις οικογένειες που περνούν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, ενώ επιτρέπει στους γονείς να περνούν πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά τους.

Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελά
AP Images

Η ίδια, θυμήθηκε και την πρώτη ομιλία της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2012, στο άνοιγμα ενός ακόμη ιδρύματος, υπό την αιγίδα του East Anglia's Children's Hospices. «Αν και πολλά έχουν αλλάξει από τότε, η δέσμευσή μου προς την υπέροχη αυτή οργάνωση δεν άλλαξε ποτέ» υπογράμμισε η Κέιτ Μίντλετον.

SHARE