Κέιτ Μπλάνσετ
Κέιτ Μπλάνσετ/Φωτογραφία: Getty/Ideal images
ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ

Η Κέιτ Μπλάνσετ με Armani Privé σε βραβεία -Μετέτρεψε ένα φόρεμα του 2018 σε ολόσωμη φόρμα


H Κέιτ Μπλάνσετ έκανε μια ακόμα υπέροχη εμφάνιση στα AACTA Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων με μια ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο από τον οίκο Armani Privé couture και μαύρες γόβες.

H Kέιτ Μπλάνσετ ό,τι και να φορέσει, είναι πάντα υπέροχη. Eχει μια γοητεία που μαγνητίζει και ένα αριστοκρατικό στυλ που αρέσει σε όλους. Πολλές φορές έχει επιλέξει ρούχα του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Giorgio Armani και μάλιστα είναι ambassador της Armani Beauty.

Η ολόσωμη φόρμα της παρόλο που είναι από το 2018, φαινόταν σαν να είναι φετινή. Μάλιστα, οι θαυμαστές της ηθοποιού παρατήρησαν πως η ολόσωμη φόρμα είναι μετατροπή ενός Armani φορέματος που είχε βάλει η Κέιτ Μπλάνσετ στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2018.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Η Αυστραλή ηθοποιός έχει εμφανιστεί επανειλημμένα με ανακυκλωμένα κομμάτια. Η ίδια έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη σχετικά με αυτό: «Δε θα έπρεπε να μας φαίνεται περίεργη η ιδέα του να ξαναφοράμε τα ίδια ρούχα, μιας και έτσι κι αλλιώς, το κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Το κάνουμε από συνήθεια, από επιλογή και από ανάγκη. Πιστεύω πως πολύς κόσμος σαν κι εμένα έχει βαρεθεί πλέον τη συνεχόμενη αλλαγή, αλλά θέλει ταυτόχρονα να κρατάει τη βιομηχανία υγιή σε κάθε της διάσταση. Έχουμε την ευκαιρία να επανακαθορίσουμε την ιδέα της πολυτέλειας, φορώντας τα αγαπημένα μας ρούχα ξανά και ξανά».

Δείτε την εμφάνιση της Κέιτ Μπλάνσετ στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2018:

Φωτογραφία: ΑP images
SHARE