Η Κέιτι Πέρι κρατά μικρόφωνο
Τι περιμένει η τραγουδίστρια; /Φωτογραφία: AP Images
04|04|2020 10:13
SHARE
BABY BLOOM

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με μια φωτογραφία του Ορλάντο Μπλουμ


Η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της, Ορλάντο Μπλουμ, καλυμμένου με τούρτα, μέσα από την οποία αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους.

Κοριτσάκι περιμένει η Κέιτι Πέρι. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ. Οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχία και μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον αρραβωνιαστικό της Κέιτι Πέρι, Ορλάντο Μπλουμ, το πρόσωπο του οποίου είναι καλυμμένο με ροζ σαντιγί! Ο ίδιος χαμογελά ευτυχισμένος για τα χαρμόσυνα νέα. Οι εκατομμύρια followers της τραγουδίστριας έχουν γεμίσει τη φωτογραφία με likes και αμέτρητα σχόλια με ευχές για τον ερχομό του μωρού τους.

Η Κέιτι Πέρι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο βίντεο κλιπ Never Worn White, στο τέλος του οποίου χάιδεψε την κοιλίτσα της. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν κάτι που έγινε τυχαία, αλλά κάτι που ήθελα και οι δυο τους πολύ. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε μια φάση στη ζωή της που θέλει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτό, χωρίς να υπερφορτώνει το πρόγραμμά της με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει.

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Κέιτι Πέρι και το δεύτερο για τον Ορλάνο Μπλουμ, καθώς έχει κι έναν γιο, τον 9χρονο Φλιν από τον γάμο του με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, Miranda Kerr.

SHARE