Κλέλια Ανδριολάτου
Φωτογραφία: Instagram/ @klelia_andriolatou
27|03|2023 10:00
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Κλέλια Ανδριολάτου με μαύρο ολόσωμο μαγιό και βρεγμένα μαλλιά στο πρώτο της μπάνιο για το 2023


Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε το πρώτο της μπάνιο.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, ύστερα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία μάλιστα μπήκε και στο Netflix.

«Για να μπούμε στο Netflix, προφανώς και είχαν γίνει κινήσεις από την ομάδα, ώστε να τα καταφέρουμε. Μέχρι ένα σημείο είχα αρχίσει να το γνωρίζω, μέχρι να επικυρωθεί. Αλλά τη στιγμή που ανακοινώθηκε -γιατί πολλές φορές πιστεύουμε σε καταστάσεις που πιθανότατα να μη συμβούν-, όλη η ομάδα ήταν μαγεμένη. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι αυτό πραγματικά συνέβη, παρόλο που γνωρίζαμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο. Νιώθω πολύ περήφανη για τη δουλειά μας και για το ότι έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα βήμα και για την Ελλάδα, που μόνο καλό μπορεί να φέρει. Ένα πάτημα. Κάπου εδώ ταιριάζει και η ευχή μου για το 2023: Να ταξιδέψουμε όλοι μαζί σωματικά, ψυχικά, πνευματικά» είπε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε το πρώτο της μπάνιο:

Η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό του Σαββατοκύριακου και να κάνει το πρώτο μπάνιο της χρονιάς.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τις βουτιές της με τους followers της, όπου τη βλέπουμε εντελώς άβαφη, με βρεγμένα μαλλιά και το μαύρο μαγιό της.

SHARE