η Κλόε Σεβινί με μαύρο σακάκι χαμογελά
Η Κλόε Σεβινί μας συστήνει τον γιο της/ Φωτογραφία: AP Images
07|05|2020 14:08
SHARE
MOTHER AND SON

Η Κλοέ Σεβινί θηλάζει το νεογέννητο γιο της στο Instagram -Η πρώτη φωτογραφία του μωρού


Η Κλοέ Σεβινί μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να το θηλάζει.

Η Κλοέ Σεβινί ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, όπου τη βλέπουμε να το θηλάζει. Στο πλευρό της, ο σύντροφός της Σίνισα Μάκοβιτς κάνει μια σπάνια εμφάνιση στο προφίλ της συντρόφου του.

Είναι το πρώτο παιδί της 45χρονης ηθοποιού, η οποία ανέβασε τη φωτογραφία την Τετάρτη, συστήνοντας στους followers της τον γιο της.

«Καλωσόρισες στον κόσμο Βάνια Σεβινί Μάκοβιτς. Γεννημένος στις 2 Μαΐου στη Νέα Υόρκη. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Mt. Sinai East για τη γενναιότητα, την επιμονή και την ευγένειά σας, ειδικά τις νοσοκόμες που είναι τόσο ευγενικές και υπομονετικές» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης προσθέτοντας «Ευχές σε όλες τις οικογένειες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου #lovemyboys». Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 160 χιλιάδες like και ενθουσίασε τους followers της.

Στα 45 της, η Κλόε Σεβινί έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στο κάδρο φαίνεται ότι θηλάζει τον γιο της, απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη στο πλευρό του αγαπημένου της και διακεκριμένου γκαλερίστα Σίνισα Μάκοβιτς, με τον οποίο είναι πάνω από ένα χρόνο μαζί.

SHARE