Νατάσα Παζαΐτη
Νατάσα Παζαΐτη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
15|05|2022 15:30
SHARE
STYLISH

Η κομψή εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη με σικάτο κοστούμι σε ιδιαίτερη απόχρωση


Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου «Μια κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη» της Αργυρώς Αγγελοπούλου, όπου έχει γράψει το εισαγωγικό σημείωμα.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, φορούσε ένα κομψότατο κοστούμι σε ιδιαίτερη απόχρωση, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για τις πιο επίσημες περιστάσεις της άνοιξης.

Μέσα από το σακάκι φορούσε ένα πολύ σικ κρουαζέ λευκό τοπ το οποίο ταίριαζε υπέροχα με το χρώμα του κοστουμιού. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά, αλλά κατάφεραν να δώσουν επιπλέον πόντους στιλ στο σύνολό της.

Όσον αφορά το βιβλίο, αυτό αφορά τη μάχη με τον καρκίνο. Στην περιγραφή του διαβάζουμε «Ένα βιβλίο που ζωγραφίζει στην ψυχή των παιδιών µε τα χρώµατα της κατανόησης, της αγάπης, της συµµετοχής και της συµπαράστασης. Μια ιστορία που φωτίζει στα µάτια τους τη µορφή της ηρωίδας µητέρας. Γιατί κάθε γυναίκα που νοσεί είναι µια σύγχρονη Αµαζόνα».

«Η μάχη με τον καρκίνο δεν αφορά μόνο τον ασθενή και τον θεράποντα ιατρό της. Είναι μια μάχη όλης της οικογένειας» έχει αναφέρει στο παρελθόν η Νατάσα Παζαΐτη.

Δείτε την κομψή εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη:

Η Νατάσα Παζαΐτη με κομψό κοστούμι
NDP Photo Agency
Η Νατάσα Παζαΐτη με κομψό κοστούμι
NDP Photo Agency
Η Νατάσα Παζαΐτη με κομψό κοστούμι
NDP Photo Agency
SHARE