Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με κίτρινη μπλούζα
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκοψε τα μαλλιά της αγορέ/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΕΟ HAIR LOOK

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποχαιρέτησε τα καρέ μαλλιά της -Τα έκοψε ακόμα πιο κοντά


Με νέο hairlook θα υποδεχτεί το νέο έτος η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και έκοψε τα μαλλιά της. Για αρκετό καιρό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε καρέ τα μαλλιά της και αυτή τη φορά τόλμησε να τα κόψει ακόμη πιο κοντά.

Το νέο hairlook αποκάλυψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φοράει ένα stylish παγιετέ παντελόνι των MiRο και εντυπωσιάζει με το νέο της κούρεμα. H ηθοποιός έκανε ένα φίνο αλά γκαρσόν κούρεμα και της πάει πολύ. 

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα κοντά κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες κάνοντας, έτσι, το βήμα για την μεγάλη αλλαγή αρκετά πιο εύκολο. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ υιοθέτησε ένα αλά γκαρασόν κούρεμα, το οποίο της ταιριάζει πολύ. 

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο μύθος ότι τα κοντά μαλλιά είναι δύσκολα στο styling καταρρίπτεται. Το αλά γκαρσόν μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε διάθεση, από ρομαντική και παιχνιδιάρικη μέχρι edgy και θηλυκή.

Το ανδρόγυνο στυλ στα μαλλιά δείχνει απίστευτα κολακευτικό σε όλες τις γυναίκες και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

SHARE