Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ Φωτογραφία: Instagram/ @konstantinaspyropoulou
26|08|2023 13:27
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με crochet μαύρο μπικίνι πάνω σε σκάφος κρατά ζωντανό το καλοκαίρι


H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε με crochet μαύρο μπικίνι σε φουσκωτό.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει διακοπές και παραμένει στιλάτη δίνοντας έμπνευση στις φαν της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μητέρα τον περασμένο Ιανουάριο. Η ίδια και ο σύζυγός τους Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στις οποίες τη βλέπουμε να κάνει βόλτα σε φουσκωτό.

Αυτό βέβαια που παρατήρησαν οι followers της ξανθιάς παρουσιάστριας που αγαπούν τη μόδα είναι το μπικίνι που φορούσε, το οποίο ήταν σε διαχρονικό μαύρο χρώμα και crochet, συνδυάζοντας ρομαντισμό και στιλ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνδύασε το μαύρο crochet μπικίνι της με μαύρο παρεό και statement γυαλιά ηλίου, συνθέτοντας το τέλειο beach look.

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με crochet μαύρο μπικίνι σε φουσκωτό:

Φαίνεται λοιπόν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επανέλθει σε πλήρη φόρμα μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει στο προφίλ στο Instagram πόσα κιλά έχει χάσει μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα του πρωτότοκου γιου της. Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες βρίσκεται πάνω από τη ζυγαριά και αποκάλυψε πως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε συνολικά 30 κιλά, τα οποία κατάφερε και να χάσει.

SHARE