Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
20|09|2023 11:30
SHARE
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Η κόρη της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Ραχήλ, με total black look -Απόλαυσε τη μητέρα της στο Ηρώδειο


Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έδωσε μια συναυλία στο Ηρώδειο με τίτλο «Γυναίκες της Μεσογείου» και μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η κόρη της, Ραχήλ.

Η κόρη του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Ραχήλ Καλαντζοπούλου, δεν απασχολεί τα media με την παρουσία της και τη ζωή της ενώ είναι σπάνιες οι φορές που την έχουμε δει σε κάποια δημόσια έξοδο.

Ο Παναγιώτη Καλαντζόπουλος και η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ραχήλ και τον Παύλο. Τώρα, τα βλέμματα όλων «έπεσαν» στην κόρη καθώς έκανε μια κομψή -και σπάνια- δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο.

Η κόρη της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Ραχήλ, με total black look -Είδε τη μητέρα της στο Ηρώδειο

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη μητέρα της στο Ηρώδειο, και φυσικά η ομοιότητά της με τον πατέρα της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Ραχήλ έκανε ένα total black look, μια διαχρονικά κομψή επιλογή, επιλέγοντας ένα μαύρο τζιν, μια μαύρη μπλούζα και μια ζακέτα στην ίδια απόχρωση. Κράτησε μια boho καφέ τσάντα και φόρεσε ένα ιδιαίτερο μενταγιόν με χάντρες.

Με ελάχιστο μακιγιάζ και τα μελαχρινά της μαλλιά κουρεμένα στο ύψος του λαιμού της, φωτογραφήθηκε εμφανώς συγκινημένη και περήφανη για τη μητέρα της.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE