Χάλι Μπέρι
Χάλι Μπέρι/Φωτογραφία: ΑP images
17|03|2023 08:39
SHARE
ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ

Η κόρη της Χάλι Μπέρι έγινε 15 ετών -Οι σπάνιες φωτογραφίες στο Instagram


Η Χάλι Μπέρι δημοσίευσε μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της και έκανε τους θαυμαστές να ενθουσιαστούν.

Η 55χρονη ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών με την κόρη της, Νάλα Αριέλα, και αφορμή για αυτή την τρυφερή δημοσίευση στάθηκαν τα 15α γενέθλια της.

Η έφηβη Νάλα Αριέλα έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έχει φτάσει σε ύψος τη μητέρα της. Μέσα στις σπάνιες φορές που την έχουμε δει, η Νάλα έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ φαίνεται να μοιάζει αρκετά και στη μητέρα της.

Η Κόρη της Χάλι Μπέρι έγινε 15 ετών -Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός

Με αφορμή λοιπόν τώρα τα 15α γενέθλια της κόρης της, η Χάλι Μπέρι δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται η Νάλα, χωρίς όμως να φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό της.

Στη μία φωτογραφία φαίνεται η πλάτη της ενώ σε επόμενο στιγμιότυπο, φορώντας ένα καρό πουκάμισο, ένα καπέλο και ποζάροντας σαν αληθινό μοντέλο στην κάμερα φωτογραφίζεται με άφθονο στιλ.

Φωτογραφία: Instagram/@halleberry

Στη λεζάντα η Χάλι Μπέρι γράφει: «Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει το σύμπαν είναι η κόρη μου. Είναι ο ήλιος που δεν σβήνει ποτέ και το φεγγάρι που δεν σβήνει ποτέ! Παρακαλώ ελάτε να της ευχηθούμε χαρούμενα 15α γενέθλια σήμερα! Σ 'αγαπώ γλυκέ μου άγγελε».

Φωτογραφία: Instagram/@halleberry
SHARE