Η Βάσω Λασκαράκη με τζιν και μποτάκια
Φωτογραφία: instagram/@vasolaskaraki
14|12|2022 09:19
SHARE
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

H Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει την κόρη της στο σαλόνι τους -Ο παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος στολισμός


Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν για δύο λόγους.

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της και μάλιστα φωτογραφίζει την κόρη της Εύα, η οποία παρακολουθεί με αφοσίωση κάποια από τις ταινίες του Harry Potter.

Αφενός, στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται η κόρη της, η οποία έχει μπει σε Christmas mood και όπως γράφει η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, είναι αυτή η στιγμή του χρόνου που πριν τον ύπνο η τηλεόραση έχει την σειρά ταινιών του Harry Potter. Αφετέρου, όπως όλοι παρατηρήσαμε, το σπίτι τους είναι γεμάτο υπέροχα στολίδια, ένα σκηνικό που θυμίζει παραμύθι.

Το στολισμένο σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη

Στο τραπεζάκι του σαλονιού, δίσκοι και αρωματικά χριστουγεννιάτικα κεριά διακοσμούν την επιφάνεια ενώ αν κοιτάξει κάποιος λίγο πιο προσεκτικά θα παρατηρήσει πως σε κάθε γωνιά του σπιτιού υπάρχει έστω και κάποιο στολίδι.

Πάνω από την τηλεόραση ένας Άγιος Βασίλης κοιτά την κάμερα ενώ ολόγυρα υπάρχουν λαμπιόνια και γκι. Η διακόσμηση στο σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη είναι μοναδική, σαν από παραμύθι και, η χριστουγεννιάτικη περίοδος φαίνεται να είναι η αγαπημένη της.

Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
SHARE