Η Μαρία Λεκάκη με τζιν και μαύρο τοπ σε σκάλες και κόκκινο φόντο
Η φωτογραφία της Μαρίας Λεκάκη στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
31|08|2021 13:51
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Η κόρη της Μαρίας Λεκάκη έγινε 16 ετών -Η throwback φωτό στο Instagram


Η κόρη της Μαρίας Λεκάκη έγινε 16 ετών.

Η κόρη της Μαρίας Λεκάκη, Ζωή, έσβησε τα 16 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της. Η γνωστή ηθοποιός είναι γνωστό ότι κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ, δε δίνει πολλές τις συνεντεύξεις και δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Η Μαρία Λεκάκη διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, όπου συγκεντρώνει χιλιάδες followers. Μάλιστα, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα τύραννα», που θα προβληθεί στο Mega.

Έχει μια κόρη, τη Ζωή, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Ως ζευγάρι ήταν μαζί από το 2007 έως το 2012.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της κόρης της, η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της κόρης της, σε πιο μικρή ηλικία, όπου φορά πατίνια, προστατευτικά για τα γόνατα και γυαλιά ηλίου.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο TV Έθνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οχι ότι δεν με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου σε σχέση με την εμφάνιση, αλλά, δόξα τω Θεώ, για την ώρα νιώθω μια ισορροπία μέσα μου με αυτό το ζήτημα. Προσπαθώ να μην εστιάζω μόνο στην εικόνα, να βλέπω το καλό κάθε ηλικίας, αλλιώς μπορεί να με έπαιρνε και από κάτω».

SHARE